Een hybride evenement is een online event met een offline beleving. Publiek in de studio en een onbeperkt aantal bezoekers thuis online. Het is dé manier om uw bereik te vergroten met impact!

Hoe het werkt?

In onze landelijk verspreide vaste of ‘pop-up’ studio’s kan het publiek ontvangen worden. Zij maken alles live mee wat op het podium gebeurt. Via grote schermen kan er interactie plaatsvinden met het publiek thuis waar gewenst. De actualiteit op het podium in de zaal krijgt zo interactie met de kijkers thuis. Dé oplossing om kostenefficiënt veel mensen te bereiken met het vertrouwde gevoel van ‘live’.

De voordelen op een rij:

  • Live interactie met publiek. In de studio en online
  • Realtime live actie, reactie en interactie. Met chat, polls, quiz, Q&A en meer.
  • Levendige presentatie
  • Plenaire ontvangst. Breakout rooms. Meet & greet
Corporate Event Livestream

Hybride biedt mogelijkheden

Een hybride event combineert het ‘live’ samenzijn met de mogelijkheden van online. Hierdoor ontstaan veel maatwerk mogelijkheden. Via de schermen kan uw visuele content getoond worden of alles wat nodig is binnen de productie. Of dit nu een poll is of een quiz, zo ziet u de reacties letterlijk live binnenkomen. De opnames zijn daarnaast de ideale basis voor content om te gebruiken op social media of uw eigen kanalen. We kunnen ze voor u bewerken en opknippen zodat u ze direct kunt gebruiken, of u kunt natuurlijk de gehele opname delen via uw eigen kanalen.

Meer informatie en advies

GEOCAST media is ruim 12,5 jaar specialist. We verzorgen professionele livestreams en webcasts waarbij we onze klanten helpen iedere productie tot een succes te maken.

Contact met ons opnemen