U wilt een webinar organiseren op locatie dat uw organisatie een professionele uitstraling geeft? U ziet er tegenop om zelf de techniek te regelen? Heeft u hulp nodig bij het opzetten van de marketing en communicatie van uw webinar? Welke webinar software moet ik gebruiken? Bij een webinar opzetten komen veel van deze vragen langs.

Via welk platform kan ik het beste een webinar organiseren?

Voor het geven van een webinar is een platform nodig, hier kunnen deelnemers zich inschrijven, het webinar volgen, vragen stellen en door klikken naar uw website. Om het juiste platform te kiezen is het goed te kijken naar de doelgroep en de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen vanuit onze studio’s aansluiten op elk gewenst platform, daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van ons GEOCAST.live Webinar Platform.

Apparatuur voor webinar

Onze professionele apparatuur kunnen wij aansluiten op televisieschermen om daarmee logo’s, video’s en presentaties te tonen. We kunnen gebruik maken van vaste of door cameramensen bediende camera’s voor meer dynamische beelden.
Dankzij een titelmachine uit de televisiewereld kunnen wij uw uitzendingen voorzien van leaders, bumpers en (naam)titels. Uiteraard kan dit in de huisstijl van uw organisatie.

Een webinar organiseren op locatie of in een studio?

Bij het gebruik van een studio zijn veel faciliteiten zoals een geschikte internetverbinding, decor, camera’s, licht en andere apparatuur al aanwezig. Hierdoor kan alle aandacht geschonken worden aan het webinar zelf.
Webinar vanuit een studio

Lukt het niet om naar een studio toe te komen of leent het onderwerp zich om juist de opname vanaf locatie te doen? Onze Mobiele Webinar Studio op locatie is voorzien van alle techniek om op locatie een professionele uitzending van een webinar te verzorgen.
Mobiele Webinar Studio op locatie

Waarom wij graag helpen een webinar organiseren?

GEOCAST media verzorgt de technische realisatie, de regie tijdens een webinar en ondersteunt bij productionele taken zoals de marketing en inrichten van het online platform. Wij kunnen uitzendingen verzorgen vanuit onze eigen studio’s, op locatie of voor u een studio op maat bouwen. Binnen onze producties besteden we veel aandacht aan een technisch hoogwaardige uitzending met haarscherpe beelden, uitstekend geluid en fijn licht. Daarmee geven we uw organisatie een professionele uitstraling. Elke uitzending zullen wij onze uiterste best doen om voor u het beste resultaat te behalen.