In onze Webinar Studio Leeuwarden zijn alle faciliteiten aanwezig om uw webinar een professionele uitstraling te geven. Dankzij de uitstekende ligging is de bereikbaarheid voor Noord-Nederland ongeëvenaard. In het voortraject ontvangt elke klant ondersteuning bij marketing en communicatie van het webinar.

Mogelijkheden Webinar Studio Leeuwarden

Deze studio is breed inzetbaar voor het opnemen van podcasts, live talkshows, interviews, webinars en e-learning video’s. De studio beschikt over diverse studioruimtes met mogelijkheden om zowel in een kleine als een grote setting opnamen mogelijk te maken. In de grootste ruimtes zijn zelfs uitzendingen met publiek mogelijk. Er zijn daarnaast diverse ruimtes die als redactieruimte kunnen dienen.
De grote studio kan gelijktijdig 3 settingen faciliteren:

 • Talkshowtafel (presentator + 4-6 gasten
 • Presentatiedesk (1 of 2-3 personen)
 • Muziek ‘hoek’ of ‘haardvuur’ interviewsetting

In de kleinere studio’s zijn diverse andere settingen te creëren.

De studio is compatible met elk denkbaar webinar- of livestreamingplatform. Uiteraard is het mogelijk ons eigen webinarplatform GEOCAST.live te gebruiken.

Faciliteiten

   • De meest moderne studiotechniek, door bediende camera’s zeer professionele uitzending
   • Studioruimten met diverse mogelijkheden
   • Goede bereikbaarheid met OV en auto
   • Parkeren naast het pand (Gratis)
   • Glasvezel internetverbinding met WiFi hotspots
   • Aparte ruimtes voor moderatieteam
   • Eigen inhouse catering met diverse mogelijkheden

Net als onze andere studio’s beschikt deze studio in Friesland over de laatste techniek om meerdere camera’s te gebruiken en vooraf opgenomen video’s, leaders, bumpers en titels af te spelen. Er is een glasvezelverbinding met WiFi hotspots en een ruimte om het webinar voor te bereiden.

Bereikbaarheid Webinar Studio Leeuwarden

De Webinar Studio Leeuwarden bevindt zich aan het einde van de afrit 23 vanaf de snelweg A/N31. Met de auto neemt u vanaf de afsluitdijk richting Friesland de A31, vanuit de richting Zwolle de A32 en vanuit Groningen bij Drachten de N31. Gratis parkeren is naast het pand op een eigen parkeerterrein mogelijk. Er zijn 16 laadpalen voor elektrische auto’s beschikbaar.

Er rijden rechtstreekse treinlijnen vanuit Groningen, Rotterdam CS en Amsterdam CS via Utrecht, Amersfoort en Zwolle naar Leeuwarden, vanaf het station rijden meerdere bussen per uur met een halte schuin tegenover het gebouw!

Contact Webinar Studio Leeuwarden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.