Professionele apparatuur webinar studio Leeuwarden

In onze Webinar Studio Leeuwarden zijn alle faciliteiten aanwezig om uw webinar een professionele uitstraling te geven. Dankzij de uitstekende ligging is de bereikbaarheid voor Noord-Nederland ongeëvenaard. In het voortraject ontvangt elke klant ondersteuning bij marketing en communicatie van het webinar.

Mogelijkheden Webinar Studio Leeuwarden

Deze studio is breed inzetbaar voor het opnemen van live talkshows, webinars en e-learning video’s. De studio beschikt over diverse studioruimtes met mogelijkheden om zowel kleine als grote webinars mogelijk te maken. In de grootste ruimte zijn zelfs uitzendingen met tot 75 gasten mogelijk. Er zijn daarnaast diverse ruimtes die als redactieruimte kunnen dienen.
De studio is compatible met elk denkbaar webinarplatform. Uiteraard is het mogelijk ons eigen webinarplatform GEOCASTlive te gebruiken.

Faciliteiten

  • De meest moderne studiotechniek
  • Studioruimten voor 1 t/m 10 gasten en publiek.
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto
  • Parkeren naast het pand (Gratis)
  • Glasvezel internetverbinding (dubbel uitgevoerd) met WiFi hotspots
  • Aparte ruimtes waar de uitzending voorbereid kan worden

Net als onze andere studio’s beschikt deze studio over de laatste techniek om meerdere camera’s te gebruiken en vooraf opgenomen video’s, leaders, bumpers en titels af te spelen. Er is een glasvezelverbinding met WiFi hotspots en een ruimte om het webinar voor te bereiden.

Neem nu contact op

Bereikbaarheid Webinar Studio Leeuwarden


De Webinar Studio Leeuwarden bevindt zich naast het NS Trein/Bus Station in het centrum van Leeuwarden. Er rijden rechtstreekse treinlijnen vanuit Groningen, Rotterdam CS en Amsterdam CS via Utrecht, Amersfoort en Zwolle.
Met de auto neemt u vanaf de afsluitdijk de A31, vanuit de richting Zwolle de A32 en vanuit Groningen bij Drachten de N31. Parkeren is naast het pand mogelijk.