Webinar Studio Utrecht CS: Dé plek voor professionele webinars en presentaties

Op slechts 100 meter afstand van het belangrijkste knooppunt van het openbaar vervoer in Nederland, Utrecht Centraal Station, bevindt zich de Webinar Studio Utrecht CS. Deze state-of-the-art studio is de perfecte locatie voor het opnemen van webinars, presentaties, trainingen en meer, in verschillende settings die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu een intieme zittende interview setting wilt creëren, vergelijkbaar met die op zondagochtend op televisie, of een dynamische staande opstelling met een presentator en 2-3 gasten verkiest, onze studio biedt alle mogelijkheden. Hier bij GEOCAST media hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van livestreams en webinars, en we staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Diverse opstellingen voor diverse doeleinden

Een van de grote voordelen van de Webinar Studio Utrecht CS is de flexibiliteit die het biedt qua opstellingen. Of u nu een formeel webinar wilt houden met een presentator en enkele gasten of een interactieve training wilt opnemen, onze studio kan aan al uw wensen voldoen.

 1. Staande opstelling met presentator en gasten: Deze opstelling is ideaal voor webinars waarbij een presentator het woord voert en 2-3 gasten deelnemen. Het biedt een dynamische en interactieve sfeer waarbij deelnemers vragen kunnen stellen en de presentatie visueel ondersteund kan worden met behulp van PowerPoint-presentaties.
 2. Zittende interview setting: Voor een meer ontspannen en informele sfeer kunt u kiezen voor een zittende interview setting, compleet met luxe fauteuils. Dit is perfect voor diepgaande gesprekken en interviews.
 3. Talkshow opstelling: Als u van plan bent om een talkshow te produceren waarbij een presentator meerdere gasten ontvangt, biedt onze studio de perfecte ruimte. Deze opstelling is ideaal voor interactieve discussies en panelgesprekken.

Meer dan alleen webinars

Hoewel onze studio zich uitstekend leent voor het opnemen van webinars, gaat onze veelzijdigheid veel verder dan dat. Hier zijn enkele andere toepassingen van de Webinar Studio Utrecht CS:

 • Presentaties voor uitlegvideo’s: Als u producten of diensten wilt presenteren, kunnen we u helpen bij het maken van boeiende uitlegvideo’s die uw boodschap effectief overbrengen.
 • Trainingen en E-Learning: Onze studio is een uitstekende locatie voor het opnemen van trainingen en e-learning modules. U kunt uw cursusmateriaal in een professionele omgeving presenteren en later gemakkelijk delen met uw doelgroep.
 • Talkshows met meerdere gasten: Of het nu gaat om een discussie over actuele onderwerpen, een paneldiscussie of een informeel gesprek, onze studio biedt de perfecte setting voor talkshows met meerdere gasten.
 • Hybride evenementen: Als u een hybride evenement plant, waarbij zowel fysieke als virtuele deelnemers betrokken zijn, is onze studio geschikt voor bijeenkomsten tot wel 60 deelnemers. We kunnen zorgen voor naadloze streaming en interactie tussen deelnemers op locatie en online.

Uitstekende bereikbaarheid

De Webinar Studio Utrecht CS is strategisch gelegen aan het plein van Hoog Catharijne, op slechts 100 meter afstand van de stationshal van Utrecht Centraal. Dit maakt het een zeer toegankelijke locatie voor zowel lokale als internationale gasten.

Als u met het openbaar vervoer reist, is de studio bijzonder goed bereikbaar met de trein, bus en tram. U hoeft zich geen zorgen te maken over logistieke problemen, want alle belangrijke vervoersmogelijkheden zijn binnen handbereik.

Voor degenen die de voorkeur geven aan reizen met de auto, bieden de nabijgelegen parkeergarages P1 t/m P4 en de parkeerterreinen van de Jaarbeurs Utrecht voldoende parkeermogelijkheden. Uw gasten kunnen dus gemakkelijk naar de studio komen, ongeacht hun gekozen vervoerswijze.

Technologie en expertise van het hoogste niveau

Bij GEOCAST media begrijpen we het belang van hoogwaardige technologie en expertise om uw webinars en presentaties naar een hoger niveau te tillen. Daarom bieden we de volgende technische mogelijkheden:

Webinar Studio Utrecht CS met professionele camera en paneldiscussie.
In de Webinar Studio Utrecht CS is het mogelijk gebruik te maken van professionele camera’s met autocue.
 • GEOCAST.live Webinarplatform: Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, AVG-vriendelijk en gebruiksvriendelijk webinarplatform, kunt u gebruikmaken van GEOCAST.live. Onze studio is volledig geïntegreerd met dit platform voor naadloze streaming en interactie met uw publiek. Liever een ander platform? Geen probleem, we kunnen werken met alle webinarplatforms.
 • Camera-opties: We bieden zowel compacte studio camera’s als uitgebreide broadcast camera’s voor de best mogelijke beeldkwaliteit. U kunt kiezen op basis van uw specifieke behoeften en budget.
 • Technische ondersteuning: Onze technische experts staan klaar om u te helpen bij het opzetten van de juiste technische configuratie voor uw evenement. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw presentatie.

Waarom kiezen voor de Webinar Studio Utrecht CS?

 • Centrale locatie: Gelegen op slechts 100 meter van Utrecht Centraal Station voor optimale bereikbaarheid.
 • Flexibele opstellingen: Kies de opstelling die het beste bij uw evenement past, of het nu gaat om een webinar, training of talkshow.
 • Ervaring en expertise: Met meer dan 15 jaar ervaring in livestreams en webinars, kunt u vertrouwen op onze expertise.
 • Technische ondersteuning: Onze technische experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.
 • Veelzijdige technologie: Of u nu ons eigen GEOCAST.live platform wilt gebruiken of een ander webinarplatform, onze studio is compatibel met diverse opties.
 • Uitmuntende beeldkwaliteit: Kies uit compacte studio camera’s of uitgebreide broadcast camera’s voor verbluffende visuele resultaten.
 • Hybride evenementen: Organiseer evenementen die zowel fysieke als virtuele deelnemers betrekken, met ondersteuning voor maximaal 60 deelnemers.
 • Toegankelijkheid: Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen.

Kortom, de Webinar Studio Utrecht CS biedt alles wat u nodig heeft voor succesvolle webinars en presentaties in het hart van Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te plannen en te profiteren van onze technologie, expertise en eersteklas faciliteiten. Wij zijn er om uw boodschap naar een breder publiek te brengen en uw online evenement of webinar tot een groot succes te maken.

Neem nu contact op

Liever een alternatieve locatie?

Als u op zoek bent naar alternatieve studiolocaties in Utrecht, bieden we ook de mogelijkheid om onze andere studio’s te verkennen, zoals de Webinar Studio Europalaan, Webinar Studio Utrecht Papendorp Businesspark en Webinar Studio Leidsche Rijn Utrecht. Elk van deze locaties is zorgvuldig ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen en biedt dezelfde hoogwaardige technologie, expertise en flexibiliteit waar GEOCAST media om bekend staat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van deze studio’s te bespreken en de perfecte setting te kiezen voor uw specifieke evenement. We staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen, waar u zich ook bevindt in Utrecht.

Scroll naar boven