Webinar Studio Leidsche Rijn Utrecht

De Webinar Studio Leidsche Rijn Utrecht biedt een veelzijdige omgeving voor zowel kleine als grootschalige online evenementen. In deze studio kun je jouw webinars organiseren in een authentieke talkshowsetting, met de betoverende stad Utrecht als achtergrond, vergelijkbaar met een late-night talkshow. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (langs de A2) als het openbaar vervoer, dankzij de nabijheid van station Leidsche Rijn.

Gelegen in de moderne nieuwbouwwijk Leidsche Rijn, voldoet deze studio aan strenge duurzaamheidsnormen, volgens de ESG-standaarden. Onze in-house catering biedt dagelijks heerlijke en gezonde lunches, verse sappen, ontbijtmogelijkheden en gezonde snacks, bereid met verse ingrediënten. Na afloop van je webinar kun je zelfs genieten van een borrel met bitterballen of een uitgebreid vijfgangendiner.

Bovendien beschikt de studio over een high-speed Wi-Fi infrastructuur, waardoor je verzekerd bent van een naadloze online ervaring. Webinar Studio Leidsche Rijn Utrecht is er trots op om jouw online evenementen naar een hoger niveau te tillen in deze moderne en gastvrije setting!

Deze webinar studiolocatie is beschikbaar vanaf eind 2024, we helpen u graag tot die tijd in onze andere webinar studio’s in Utrecht.

Scroll naar boven