Webinar Studio Assen: Uw toonaangevende studiolocatie in Drenthe

Stap binnen in de veelzijdige wereld van Webinar Studio Assen, waar we u verwelkomen om uw webinars en hybride evenementen te organiseren. Onze studio, gelegen in het hart van Drenthe, biedt een scala aan mogelijkheden om uw evenementen tot een groot succes te maken. Hier kunt u genieten van een unieke en professionele ervaring die uw publiek zal betoveren. Laten we samen ontdekken wat onze studio onderscheidt.

Webinar Studio Assen

Diverse opstellingen voor uiteenlopende doeleinden

Onze studio biedt diverse opstellingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

Bij Webinar Studio Assen draait alles om veelzijdigheid. We bieden diverse opstellingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

  • Interviews vanuit ontspannen fauteuils: Voor intieme en ontspannen gesprekken bieden we luxe fauteuils als optie.
  • Dynamische presentatiedesk: Onze presentatiedesk is perfect voor staande webinars of presentaties met een klein team van 2 tot 3 personen.
  • Levendige talkshowtafel: Voor interactieve discussies en levendige gesprekken biedt onze talkshowtafel plaats aan 4 tot 6 gasten naast de presentator.
  • Hybride event: Met zowel publiek in de zaal als online bereikt uw event een brede groep geïnteresseerden.
Webinar Studio Assen Paneldiscussie

Veelzijdig gebruik

Webinar Studio Assen is geschikt voor een breed scala aan online evenementen, waaronder:

  • Krachtige presentaties: Neem professionele presentaties op met de nieuwste technologie en hoogwaardige geluidskwaliteit.
  • Boeiende workshops: Faciliteer interactieve workshops en trainingssessies voor uw wereldwijde publiek.
  • Inspirerende webinars: Host informatieve webinars en bereik een breed en geïnteresseerd publiek.
  • Effectieve E-learning: Creëer boeiende e-learningmodules en cursussen voor educatieve doeleinden.
  • Levendige talkshows: Laat uw talkshows tot leven komen met onze flexibele opstellingen.
  • Hybride evenementen: Organiseer naast online evenementen ook hybride congressen en seminars, waarbij elke zaal beschikt over eigen technische ondersteuning voor break-out sessies.

Op zoek naar meer informatie?
Neem contact op met het team van GEOCAST media.

State-of-the-Art Technologie

Technische crew met veel ervaring bedient de regieset.

Onze technologische faciliteiten zijn van topklasse. Met de nieuwste studiotechnieken, ervaren regisseurs, geluidstechnici en bedreven cameramensen kunt u rekenen op professionele uitzendingen van de hoogste kwaliteit. Of u nu ervaren bent in het produceren van webinars of nieuw bent in de wereld van online contentcreatie, onze studio is ontworpen om uw uitzending naar een hoger niveau te tillen.

Ondersteuning bij marketing en communicatie

Bij GEOCAST media begrijpen we dat de voorbereiding en promotie van een webinar cruciaal zijn voor het succes ervan. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie in de aanloop naar uw evenement. We helpen u graag om uw doelgroep te bereiken en uw webinar effectief te promoten, zodat u een breder publiek kunt aanspreken en uw boodschap kunt verspreiden.

Flexibiliteit in platformkeuze

Bij Webinar Studio Assen bieden we u de vrijheid om te kiezen welk platform het beste bij uw evenement past. Of u nu uw eigen platform wilt gebruiken of de voorkeur geeft aan ons webinarplatform, GEOCAST.live, de keuze is aan u. Wij zijn er om uw wensen te accommoderen en uw online evenement soepel en effectief te laten verlopen.

Streaming devices voor een Hybride event

Uitstekende bereikbaarheid

Webinar Studio Assen is strategisch gelegen en goed bereikbaar via de A28 rijksweg, zowel vanuit de richting Tynaarlo/Eelde als Beilen/Hoogeveen. Voor uw gemak bieden we een ruime en gratis parkeergelegenheid met voldoende parkeerplaatsen, inclusief laadstations voor elektrische auto’s. Als u met het openbaar vervoer reist, zijn er 4 buslijnen in de nabijheid van onze locatie, zodat uw gasten eenvoudig kunnen arriveren.

Compleet verzorgde catering

Wij begrijpen het belang van hoogwaardige catering voor het succes van uw evenement. Onze inhouse cateringdiensten bieden een scala aan mogelijkheden, van heerlijke lunches en borrels tot smakelijke snacks en diners. Hierdoor kunnen uw gasten zich volledig concentreren op de inhoud van uw evenement.

Conclusie

Bij Webinar Studio Assen zijn we er trots op om uw online en hybride evenementen naar nieuwe hoogten te brengen. Of u nu een klein team heeft of een grootschalig hybride congres wilt organiseren, onze studio biedt de perfecte omgeving en ondersteuning om uw doelen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw evenement tot leven kunnen brengen, een blijvende indruk kunnen achterlaten op uw publiek en uw online evenementdoelen kunnen bereiken. Wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Scroll naar boven