Webinar Studio Leiden Bio Science Park: Uw online podium in Zuid-Holland

In onze Webinar Studio Leiden Bio Science Park zijn alle faciliteiten aanwezig om uw webinar een professionele uitstraling te geven. De studio beschikt over kleine en grote studioruimtes.  Daardoor is het mogelijk diverse sets te creëren voor bijvoorbeeld een ronde tafelgesprek, talkshow, presentatie of een gesprek vanuit luxe fauteuils.

Webinar Studio Leiden Bio Science Park

In het voortraject ontvangt elke klant ondersteuning bij marketing en communicatie van het webinar. Tevens kunnen wij in deze studio een mediatraining door televisieprofessionals verzorgen.

Mogelijkheden

Deze studio is breed inzetbaar voor het opnemen van live talkshows, webinars en e-learning video’s. Verder zijn er diverse ruimtes beschikbaar om als studioruimte of redactieruimte te dienen.
De studio is compatible met elk denkbaar webinarplatform. Uiteraard is het mogelijk ons eigen webinarplatform GEOCASTlive te gebruiken.

In het decor van de studio is een groot televisiescherm verwerkt dat gebruikt kan worden om een PowerPoint presentatie, het bureaublad van uw laptop of een video te tonen. Daarnaast is het mogelijk dingen aan te wijzen op het scherm. Deze beelden kunnen ook volledig scherm vertoond worden in het webinar. Het scherm is zeer geschikt om E-Learning of softwaretrainingen te geven.

Er zijn diverse staande of zittende opstellingen te realiseren. Vanwege de verbondenheid met het CORPUS Congress Centre is het tevens mogelijk publiek live te verwelkomen bij uw hybride webinar. Hierdoor kunt u tot 500 personen uitnodigen bij een webseminar waarbij zowel uit de zaal als online vragen gesteld kunnen worden.
De locatie CORPUS Congress Centre naast het Leiden Bio Science Park is zeer sterk verbonden met het menselijk lichaam. Daarmee is de studio uitermate geschikt voor webinars over gezondheid of medische vraagstukken.

Faciliteiten

  • De meest moderne studiotechniek
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto
  • Parkeren onder of naast het pand
  • Glasvezel internetverbinding met WiFi hotspots
  • Skype verbindingen
  • Aparte ruimtes waar de uitzending voorbereid kan worden

Net als onze andere studio’s beschikt deze studio over de laatste techniek om meerdere camera’s te gebruiken en vooraf opgenomen video’s, leaders, bumpers en titels af te spelen. Er is een glasvezelverbinding met WiFi hotspots en een ruimte om het webinar voor te bereiden.

Neem nu contact op

Bereikbaarheid Webinar Studio Leiden Bio Science Park

De studio is goed bereikbaar met openbaar vervoer via treinstation Leiden Centraal en een eigen bushalte voor het gebouw. Met de auto neemt u vanaf Schiphol de A44 richting Den Haag (afslag 8, Leiden). Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag neemt u vanaf de A12 de N44, de studio is direct naast de afslag Leiden (8). Parkeren is onder of naast het pand mogelijk.Vanwege de ideale ligging tussen Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport zijn uw internationale gasten vlot aanwezig. In het direct naastgelegen Hilton Garden Inn Leiden is het mogelijk te overnachten.

Webinar Studio Leiden Bio Science Park is een samenwerking tussen GEOCAST media en CORPUS Congress Centre.

FAQ / Veel gestelde vragen

Scroll naar boven