Webinar Studio Groningen Hoogkerk: Dé plek voor online en hybride evenementen

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om webinars en hybride evenementen te organiseren? Zoek niet verder! Webinar Studio Groningen Hoogkerk biedt een uitstekende setting voor al je online en hybride behoeften. Of je nu een intiem interview wilt houden, een staande presentatie wilt geven of een bruisende talkshow wilt hosten, onze studio heeft alles wat je nodig hebt.

Verschillende opstellingen voor verschillende doeleinden

In onze studio kun je kiezen uit verschillende opstellingen om aan te sluiten bij je specifieke evenement. Hier zijn enkele van de mogelijkheden:

Webinar Studio Groningen-Hoogkerk
  1. Luxe fauteuil interviewopstelling: Voor een ontspannen ‘haardvuur’-gesprek kun je gebruikmaken van onze luxe fauteuils. Perfect voor intieme interviews in een comfortabele setting.
  2. Presentatiedesk voor 2-3 personen: Als je een presentatie wilt opnemen met een klein team, biedt onze presentatiedesk de ideale ruimte. Staand presenteren was nog nooit zo gemakkelijk.
  3. Talkshowtafel voor 4-6 gasten: Onze talkshowtafel biedt plaats aan 4 tot 6 gasten, naast de presentator. Het is de perfecte setting voor levendige discussies en interactieve gesprekken.
Webinar Studio Groningen-Hoogkerk met paneldiscussie

Veelzijdigheid in gebruik

Onze studio is geschikt voor een breed scala aan online evenementen, waaronder:

Webinar Studio Groningen-Hoogkerk panelopstelling
  • Presentaties: Neem professionele presentaties op met indrukwekkende technologie en geluidskwaliteit.
  • Online Workshops: Faciliteer boeiende workshops en trainingssessies voor je publiek, waar ter wereld ze zich ook bevinden.
  • Webinars: Host informatieve webinars en bereik een wereldwijd publiek met gemak.
  • E-learning: Creëer boeiende e-learningmodules en cursussen voor educatieve doeleinden.
  • Talkshows: Laat interactieve talkshows tot leven komen met onze veelzijdige opstellingen.
  • Hybride Evenementen: Organiseer naast online evenementen ook hybride congressen en seminars. Onze studio heeft meerdere ruimtes voor break-out sessies.

Meer informatie opvragen?
Bel met +31 87 87 144 60 of vul het contactformulier in.

Catering op maat

Bij Webinar Studio Groningen-Hoogkerk begrijpen we het belang van goede catering voor een geslaagd evenement. Daarom bieden we inhouse cateringdiensten aan, variërend van lunch en borrels tot snacks en diner. We zorgen ervoor dat je gasten goed verzorgd worden, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de inhoud van je evenement.

Flexibiliteit in platformkeuze

Of je nu je eigen platform wilt gebruiken of ons eigen webinarplatform, GEOCAST.live, wilt benutten, de keuze is aan jou. We zijn hier om aan je wensen tegemoet te komen en je online evenement soepel en effectief te laten verlopen. We bieden volledige ondersteuning om ervoor te zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt, ongeacht welk platform je kiest.

Streaming devices voor een Hybride event

State-of-the-art technologie

Onze technologische faciliteiten zijn van topklasse. Met de nieuwste studiotechnieken, ervaren regisseurs, geluidstechnici en bedreven cameramensen kun je rekenen op professionele uitzendingen van de hoogste kwaliteit. Of je nu een doorgewinterde webinar-producent bent of nieuw bent in de wereld van online contentcreatie, onze studio is ontworpen om je uitzending naar een hoger niveau te tillen.

Technische crew met veel ervaring bedient de regieset.

Ondersteuning bij marketing en communicatie

Bij GEOCAST media begrijpen we dat de voorbereiding en promotie van een webinar van cruciaal belang zijn voor het succes ervan. Daarom bieden we elke klant die gebruikmaakt van de Webinar Studio Groningen Hoogkerk uitgebreide ondersteuning bij marketing en communicatie in het voortraject. We helpen je graag om je doelgroep te bereiken en je webinar effectief te promoten, zodat je een breder publiek kunt aanspreken en je boodschap kunt verspreiden.

Uitstekende bereikbaarheid Webinar Studio Groningen Hoogkerk

Onze studio is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar. We bevinden ons langs de A7 rijksweg en zijn goed bereikbaar vanuit richtingen zoals Drachten, Hoogezand en Winschoten. Bovendien bieden we ruime gratis parkeergelegenheid, inclusief voldoende laadplaatsen voor elektrische auto’s. Voor gasten die met het openbaar vervoer reizen, vertrekt vanaf station Groningen elke 6 tot 8 minuten een Qbuzz naar onze studiolocatie.

Conclusie

In Webinar Studio Groningen Hoogkerk combineren we comfort, technologie en service om ervoor te zorgen dat jouw online en hybride evenementen een groot succes worden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw evenement tot leven kunnen brengen op een manier die indruk maakt op je publiek en je boodschap effectief overbrengt. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces en je te helpen bij het realiseren van je online evenementdoelen.

Neem contact op voor meer informatie

Scroll naar boven