Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid: Fysiek en online op 1 locatie

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw hybride online event of livestream? Wilt u een professionele en interactieve uitzending verzorgen voor uw doelgroep, zowel op locatie als online? Dan is de Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid de ideale plek voor u. Deze locatie biedt u alle faciliteiten en ondersteuning die u nodig heeft om een succesvol hybride event te organiseren. Van de zaalopstelling tot de catering, van de techniek tot de livestream, alles wordt voor u geregeld door het ervaren team van GEOCAST media. Lees verder en ontdek wat de Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid voor u kan betekenen.

Hybride Eventlocatie Utrecht

Wat is een hybride event?

Een hybride event is een evenement dat zowel op locatie als online plaatsvindt. Het combineert de voordelen van een fysieke bijeenkomst met de mogelijkheden van een online platform. Zo kunt u een groter en diverser publiek bereiken, de betrokkenheid en interactie vergroten, de kosten en de ecologische voetafdruk verlagen, en de flexibiliteit en de veiligheid verhogen. Een hybride event is dus een slimme en duurzame manier om uw boodschap over te brengen in deze tijd van digitalisering.

Waarom kiezen voor de Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid?

De Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid is een moderne en multifunctionele locatie die speciaal is ingericht voor het organiseren van hybride online events en livestreams. De locatie beschikt over verschillende zalen die geschikt zijn voor kleine en grote groepen, van 25 tot 250 personen.
De zalen zijn standaard voorzien van projectieschermen, een eenvoudige opname installatie en een geluidsinstallatie, en kunnen op verzoek worden uitgebreid met sfeerverlichting, meerdere camera’s, extra microfoons en uitgebreide videotechniek.

Hybride Eventlocatie Utrecht met professionele camera's
Hybride Eventlocatie Utrecht

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en heeft een eigen parkeerterrein onder de zalen. De inhouse catering zorgt voor heerlijke hapjes en drankjes, en kan ook een lunchbuffet of diner verzorgen. Kortom, de Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd hybride event.

Hoe werkt de samenwerking met GEOCAST media?

GEOCAST media is een toonaangevend bedrijf op het gebied van livestreaming en online video. Met meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van livestreams van evenementen, waaronder online uitzendingen van internationale congressen, weet GEOCAST media precies hoe u een boeiende en professionele uitzending kunt neerzetten voor uw online publiek. GEOCAST media werkt nauw samen met u om uw wensen en doelen te bespreken, en om een passend concept en draaiboek te ontwikkelen.

GEOCAST media zorgt ook voor de technische realisatie en de begeleiding van de sprekers en de presentatoren. Tijdens het event kunt u rekenen op de deskundige en vriendelijke ondersteuning van het team van GEOCAST media, dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Na afloop van het event ontvangt u desgewenst een rapportage met de statistieken en de feedback van de kijkers, en een opname van de livestream die u kunt delen of hergebruiken. GEOCAST media helpt u dus om een hybride event te organiseren dat een onvergetelijke indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Samenvatting

De Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid is de perfecte locatie voor uw hybride online event of livestream. U kunt hier een professionele en interactieve uitzending verzorgen voor uw publiek, zowel op locatie als online. De locatie biedt u alle faciliteiten en ondersteuning die u nodig heeft, van de zaal tot de catering, van de techniek tot de livestream. U kunt ook profiteren van de expertise en de service van GEOCAST media, die u helpt om een succesvol hybride event te organiseren. Neem vandaag nog contact op met GEOCAST media om de mogelijkheden te bespreken.

Neem nu contact op met GEOCAST media

Wilt u meer weten over de Hybride Eventlocatie Utrecht Zuid en de samenwerking met GEOCAST media? Neem dan nu contact op via het onderstaande formulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de tarieven, en maken een vrijblijvende offerte op maat voor u. Wacht niet langer en maak van uw hybride event een groot succes.

Scroll naar boven