Webinar Studio De Plantage Amsterdam

Welkom bij Webinar Studio De Plantage Amsterdam, gelegen in de sfeervolle Plantagebuurt van de stad. Met een indrukwekkende geschiedenis in het produceren van online uitzendingen, biedt deze studio vijftien jaar ervaring en een toegewijd team dat je in elke fase van je productie volledig ontzorgt.

Wat deze studio onderscheidt:

  • Meerdere opnamestudio’s: Bij Webinar Studio De Plantage Amsterdam heb je de keuze uit verschillende professionele opnamestudio’s. Twee van deze studio’s zijn speciaal ingericht voor webinars en online seminars, waardoor ze perfect zijn voor jouw online evenementen.
  • Topklasse apparatuur: Je beschikt hier over alle benodigde apparatuur voor hoogwaardige uitzendingen. Denk aan geavanceerde camera’s, professionele geluidsapparatuur en uitstekende belichting, waarmee je zeker bent van een professioneel eindresultaat.
  • Deskundige ondersteuning: Webinar Studio De Plantage Amsterdam stelt een deskundig team tot je beschikking. Of je nu technische assistentie, regie-ondersteuning, of andere vormen van expertise nodig hebt, zij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw online evenement vlekkeloos verloopt.

Naast webinars biedt deze studio ook mogelijkheden voor televisieopnames. Interessant om te vermelden is dat de Plantagebuurt in Amsterdam, vlakbij Artis, bekend staat als een opnamelocatie waar veel live televisieprogramma’s worden opgenomen. Deze buurt heeft een rijke geschiedenis als setting voor diverse uitzendingen.

In een notendop, Webinar Studio De Plantage Amsterdam is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige online uitzendingen. Met uitgebreide faciliteiten en een toegewijd team garanderen ze het succes van jouw online evenement.

Scroll naar boven