Uitgebreide 4 M/E regieset

Met de uitgebreide 4 M/E videoregieset is het mogelijk complexe live videoproducties te maken met zeer veel camera’s en andere bronnen. De regieset of Portable Production Unit (PPU) is voorbereid om naast 1080i50 of 1080p50 HD producties ook Ultra HD producties in 2160p25 of 2160p50 te ondersteunen. De regieset kan geleverd worden met URSA Broadcast G1 of G2 camera’s met Fujinon of Canon Broadcast lenzen.

Mogelijkheden 4 M/E videoregieset

ATEM Constellation 4 M/E videomixer

Als basis wordt een Blackmagic Design ATEM Constellation 4 M/E videomixer gebruikt. Deze videomixer ondersteund 40 SDI video inputs en 24 onafhankelijke outputs. Er zijn 4 volledig configureerbare multiviews beschikbaar en per M/E zijn er 4 ATEM Advanced upstream keyers inzetbaar. Daarnaast zijn er 2 SuperSources mogelijk zodat er zelfs 12 DVE’s beschikbaar zijn op een enkele M/E.

Opname met HyperDeck Studio 4K Pro

Standaard is de set voorzien van 2 HyperDeck Studio 4K Pro recorders waarmee op SSD schijven opgenomen kan worden in de hoogste kwaliteit. Optioneel zijn extra recorders of een netwerk opname op een NAS mogelijk.

De videoregieset is voorzien van een APC UPS om problemen in de stroomvoorziening te voorkomen.

Overige apparatuur 4 M/E videoregieset

In de regieset zitten standaard 5 glasvezelconverters en een mux decoder ingebouwd voor hoge kwaliteit verbindingen met de camera’s en videosignalen retour naar de vloer. In totaal kunnen er daarmee 9 signalen naar de regie en 5 signalen retour over glasvezel verstuurd worden.
Een Teranex AV converter zorgt er voor dat er in een andere beeldstandaard kan worden opgenomen dan bijvoorbeeld de livestream. De Teranex converters zijn wereldwijd zeer bekend om de hoge kwaliteit bij het omzetten van signalen.

4K NDI

Dankzij een ingebouwde NDI encoder/decoder kunnen er 4 signalen 12G-SDI met NDI verzonden en ontvangen worden in de regieset over een netwerkverbinding.

Livestream encoder

De livestream encoder kan het videosignaal live streamen naar elk gewenst Content Delivery Network of ons eigen GEOCAST.live webinar- / livestreamplatform.

Scroll naar boven