Complete videoregie ATEM 2 M/E Constellation HD

De zeer uitgebreide, maar toch complete videoregieset ATEM 2 M/E Constellation HD zit in een 8U rack flightcase ingebouwd. Hierdoor is de regieset ook gemakkelijk in kleinere ruimten inzetbaar. Ondanks de actieve koeling is de regieset voldoende stil om in dezelfde ruimte als microfoons ingezet te worden.

Complete videoregieset met ATEM 2 M/E Constellation HD, redundante HyperDeck recorders, redundante hardware encoders en ingebouwde audio embedder de-embedders.
Met de ATEM 2 M/E Constellation HD videoregieset is het mogelijk grotere liveproducties te verzorgen.

Apparatuur

Als basis is de ATEM 2 M/E Constellation HD videomixer gebruikt. Hiermee is het mogelijk maximaal 20 videobronnen te schakelen. Er zijn 12 verschillende onafhankelijke uitgangen beschikbaar. In de set zitten twee recorders ingebouwd. De hoofdrecorder kan in de hoogste kwaliteit opnemen op SSD’s en via de back-uprecorder is het mogelijk een back-up opname mee te laten lopen op SD-kaarten. Per recorder is het mogelijk een ander signaal in te stellen, hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een cleanfeed signaal op te nemen.
Met twee ingebouwde encoders is het mogelijk gelijktijdig naar twee bestemmingen een livestream te sturen. Dit kunnen een primaire en secondaire ingest bestemming zijn of twee verschillende Content Delivery Networks (CDN’s).
Dankzij een ingebouwde enterprise-grade router en switch is het mogelijk zonder uitdagingen in een extern netwerk in te prikken. De router is zelfs in staat meerdere WAN-connecties te combineren met een 4G verbinding.
Dankzij twee SDI audio de-embedders en één audio embedder is het mogelijk video instarts of externe sprekers met een beeldverbinding beschikbaar te maken. De audio technicus kan hiermee geluidssignalen ontvangen en terugsturen.

Technische specificaties videoregieset ATEM 2 M/E Constellation HD

Met de 3G-SDI ingangen (met standaard-conversie) kunnen signalen van 720p50 t/m 1080p50 door elkaar aangeboden worden. De videomixer ondersteund de meest gangbare Europese 720p50, 1080p25 en 1080p50 videosignalen. Er zijn 2 M/E’s beschikbaar, met 1 SuperSource voor het samenstellen van meerdere Picture in Picture composities. 8 Upstream keyers kunnen elk tegelijk chromakeying verzorgen en 2 Downstream keyers bieden de mogelijkheid een overlay met alpha kanalen toe te voegen via een externe instart- en titelmachine.

Neem nu contact op

Scroll naar boven