Webinar Studio Amsterdam Zuidas

In de Webinar Studio Amsterdam Zuidas kunnen kleine en grote webinars verzorgd worden. Voor kleine webinars kunnen 2-3 sprekers in een staande setting een webinar presenteren en in een grotere setting is het mogelijk zelfs een talkshow te organiseren waarbij 4-6 personen tegelijkertijd aanschuiven bij de presentator. Voor een gesprek in informele setting is het mogelijk in luxe fauteuils plaats te nemen in wisselende opstellingen. De studio biedt verschillende achtergrondenwanden, maar het is ook mogelijk een uitzicht op de stad Amsterdam als achtergrond te gebruiken.

Mogelijkheden

Voor kennis overdracht webinars of e-learning is de studio ingericht op een setting met één of meerdere statafels. Bij staand presenteren hebben de sprekers een actieve spreekhouding. Op een TV-scherm zien de sprekers hun eigen presentatie en ze worden in beeld gebracht met meerdere camera’s. GEOCAST media maakt gebruik van de meest moderne camera’s in vaste opstelling of actief bediend door camera operators.
In de aangrenzende ruimten is het ook mogelijk hybride events te organiseren met publiek bij een webinar of een hybride bijeenkomst die ook via een livestream is te volgen.

Avondtalkshow met uitzicht op Amsterdam

Vanuit de studio is het mogelijk om een (avond) talkshow te organiseren met een schitterend uitzicht over de stad. Vanaf de zuidas kijkt men in noordelijke of oostelijke richting uit over de stad of de ring A10. Daardoor krijgt de uitzending de sfeer van een avondtalkshow zoals die dagelijks op televisie is.

Uitzicht in noord-westelijke richting (Zuid As)

Faciliteiten Webinar Studio Amsterdam Zuidas

  • De meest moderne studiotechniek
  • Studioruimten met diverse mogelijkheden
  • Profiteer van meer dan 12,5 jaar ervaring met livestreams en webinars
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto
  • Parkeren onder het pand
  • Glasvezel internetverbinding met WiFi hotspots
  • Aparte ruimtes voor moderatieteam mogelijk
  • Eigen inhouse catering met diverse mogelijkheden
Neem nu contact op

Bereikbaarheid Webinar Studio Amsterdam Zuidas

De studio is goed bereikbaar per auto via de afrit 9 op de ring A10 van Amsterdam. Parkeren kan onder de studio in hetzelfde pand. Via het openbaar vervoer is de studio per trein, tram, bus en metro bereikbaar via Station Amsterdam RAI.

Scroll naar boven