Broadcast Services door GEOCAST media: Uw Partner voor toonaangevende producties

Bij GEOCAST media begrijpen we dat elke televisie- of evenementenproductie uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een uitgebreide reeks broadcast services die zijn ontworpen om aan al uw eisen te voldoen, of u nu nationaal of internationaal uitzendt op televisie of via internet. Ontdek hoe onze geavanceerde tools en expertise uw producties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Autocue – Vloeiende presentaties

Onze autocue-service zorgt voor vloeiende tekstvoorziening, zodat presentatoren en sprekers moeiteloos hun script kunnen volgen. Met professionele apparatuur en ondersteuning bent u verzekerd van foutloze presentaties.

Autocue huren

Mobiele videoregiesets – Flexibiliteit op locatie

Met onze mobiele videoregiesets heeft u de flexibiliteit om uw productie op elke locatie te realiseren. We voorzien in hoogwaardige apparatuur en technici om uw project soepel te laten verlopen.

AI Tools voor Webinars – Verrijk uw presentaties

Onze AI-tools voor webinars bieden geavanceerde mogelijkheden voor interactie en personalisatie. Verbeter uw webinars met intelligente technologie en betrek uw publiek op een nieuwe manier.

Graphics en Playout Machines – Visuele versterking

CasparCG is een kosteneffectieve manier om broadcast graphics en playout met alphakanalen toe te voegen aan uw videoregie. Verrijk uw uitzendingen met boeiende visuele elementen en een professionele uitstraling.

Livestream encoders – Krachtige livestreams

Met onze livestream encoding diensten kunt u uw evenement rechtstreeks naar het internet uitzenden. Bereik een wereldwijd publiek en vergroot uw impact met hoogwaardige en betrouwbare streaming dankzij hardware encoders.

Recording en playoutmachines – Uw eigen TV kanaal op internet

Onze recording en playoutmachines bieden de mogelijkheid om content op te nemen en snel te bewerken voor herhaling in een 24-uurs programmering of om losse fragmenten te publiceren. Behoud volledige controle over uw materiaal, zowel tijdens als na de uitzending.

Network Bonding Routers – Betrouwbare verbindingen

Met een netwerkbonding router kunt u meerdere internetverbindingen op netwerkniveau bundelen, wat resulteert in een betrouwbare en snelle internetverbinding, zelfs op afgelegen locaties.

Netwerkbonding router

Newsspotter KA Sat – Altijd online in Europa

KA-Sat Newsspotter biedt een betrouwbare internet uplink op elke locatie in Europa. Blijf verbonden, zelfs in afgelegen gebieden, met deze krachtige satellietverbinding.

SkypeTX – Naadloze beeldverbindingen in HD

SkypeTX maakt naadloze Skype-verbindingen mogelijk in 6G-SDI, perfect voor boeiende gesprekken en interviews met gasten op afstand.

Starlink Internetverbindingen – Supersnelle Connectiviteit

Met Starlink internetverbindingen kunt u profiteren van supersnelle internettoegang, waar u zich ook bevindt. We garanderen betrouwbare verbindingen voor uw producties.

Bij GEOCAST media zijn we toegewijd aan het ondersteunen van broadcastpartijen en evenementenproducenten bij elke stap van hun producties. Onze brede scala aan broadcast services, gecombineerd met onze expertise en toewijding aan kwaliteit, maken ons de ideale partner voor uw televisie- en evenementenbehoeften. Samen tillen we uw producties naar een hoger niveau en laten we uw boodschap schitteren.

Scroll naar boven