Een webinar studio wordt ingezet als een webcam niet meer voldoende professionaliteit biedt om ingezet te worden bij webinars. Bijvoorbeeld als u uw webinar interessanter voor uw publiek zou willen maken door een decor en meerdere camera’s. Daarnaast is het mogelijk vooraf opgenomen video’s, leaders, bumpers en titels te gebruiken. Bij een webinar studio hoeft u zich niet druk te maken over de techniek en is alles al gereed om te starten.

Onze webinar Studio’s

webinar studio apparatuur

Onze online tv studio’s zijn flexibel in te zetten voor webinars, webcasts en talkshows. We maken veelal gebruik van dezelfde apparatuur die ook gebruikt wordt bij het maken van televisie. Veel van onze mensen werken ook regelmatig voor landelijke en regionale omroepen. Daarom kunnen we uw webinar dezelfde aandacht geven als een live televisie uitzending.
Bij het traject naar het live webinar zorgen we voor begeleiding bij de communicatie en marketing. Hierdoor bent u er van verzekerd dat alles als gepland verloopt.

Locaties

GEOCAST media heeft studio’s in Amsterdam, Leeuwarden en Leiden. De studio’s zijn allemaal van de laatste (televisie) techniek voorzien om uw webinar een professionele uitstraling te geven.

Faciliteiten

  • De meest moderne studiotechniek
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto
  • Gratis parkeren onder of naast het pand
  • Glasvezel internetverbinding met WiFi hotspots
  • Compatible met elk denkbaar webinarplatform
  • Aparte ruimtes waar de uitzending voorbereid kan worden

Mogelijkheden per Webinar Studio

 AmsterdamLeeuwardenLeiden
Techniek
Max. aantal camera's466
Gebruik van naamtitelsjajaja
Uitzending met leader, bumpersjajaja
Draadloze revermicrofoonsjajaja
Settings
Tafelgesprekjajaja
Max. aantal personen aan tafel31510
Gesprek in fauteuilsjaja
Scherm in decorjaja
Newsdesk decorja
Gesprek aan barja

Webinar Studio Amsterdam

Zowel vlak bij het centrum als goed bereikbaar vanaf de ring Amsterdam. Deze studio is ideaal voor webinars met een ingericht TV Newsdesk decor. Deze locatie beschikt ook over een dakterras waarbij een panorama van Amsterdam als achtergrond kan dienen voor de uitzending.

Webinar Studio Amsterdam

Webinar Studio Leeuwarden

In hartje Leeuwarden is deze studio een prachtig bereikbare locatie voor Noord-Nederland. Deze locatie beschikt over een grote studioruimte met veel mogelijkheden. De uitstraling is zowel non-profit / corporate als huiselijk in diverse settings.

Webinar Studio Leeuwarden

Webinar Studio Leiden Bio Science Park

Op het Leiden Bio Science Park is deze studio in CORPUS  aan de A44 goed bereikbaar vanuit Zuid-Holland en Schiphol/Amsterdam. Deze locatie beschikt over een grote studioruimte met veel mogelijkheden.

Webinar Studio Leiden Bio Science Park

Binnenkort meer…
We zijn op dit moment hard bezig het aantal locaties uit te breiden, maar we kunnen in de tussentijd natuurlijk ook bij u op locatie langs komen. Of wellicht zouden we zelfs een in-house-studio voor u kunnen bouwen.

Mobiele Webinar Studio