Een webinar studio wordt ingezet als een webcam niet meer voldoende professionaliteit biedt om ingezet te worden bij webinars. Bijvoorbeeld als u uw webinar interessanter voor uw publiek zou willen maken door een decor en meerdere camera’s. Daarnaast is het mogelijk vooraf opgenomen video’s, leaders, bumpers en titels te gebruiken. Bij een webinar studio hoeft u zich niet druk te maken over de techniek en is alles al gereed om te starten.

Onze webinar Studio’s

Onze online tv studio’s zijn flexibel in te zetten voor webinars, webcasts en talkshows. We maken veelal gebruik van dezelfde apparatuur die ook gebruikt wordt bij het maken van televisie. Veel van onze mensen werken ook regelmatig voor landelijke en regionale omroepen. Daarom kunnen we uw webinar dezelfde aandacht geven als een live televisie uitzending.
Bij het traject naar het live webinar zorgen we voor begeleiding bij de communicatie en marketing. Hierdoor bent u er van verzekerd dat alles als gepland verloopt.

Locaties

GEOCAST media heeft studio’s in Almere, Amsterdam, Assen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Utrecht en Zwolle. De studio’s zijn allemaal van de laatste (televisie) techniek voorzien om uw webinar een professionele uitstraling te geven.

Turn-key webinar studio locaties

Vanuit de regie heeft de crew een goed overzicht van alle camera’s, presentaties en externe sprekers.

Faciliteiten

  • De meest moderne studiotechniek
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto
  • Gratis parkeren onder of naast het pand
  • Glasvezel internetverbinding met WiFi hotspots
  • Compatible met elk denkbaar webinarplatform
  • Aparte ruimtes waar de uitzending voorbereid kan worden

Mogelijkheden per Webinar Studio

AmsterdamLeeuwarden
Techniek
Max. aantal camera's36
Gebruik van naamtitelsjaja
Uitzending met leader, bumpersjaja
Draadloze revermicrofoonsjaja
Settings
Tafelgesprekjaja
Max. aantal sprekers gelijktijdig310
Gesprek in fauteuilsja
Scherm in decorjaja
Newsdesk decorjaja
Gesprek aan bar

Webinar Studio Amsterdam Oost

Zowel vlak bij het centrum als goed bereikbaar vanaf de ring Amsterdam. Deze studio is ideaal voor webinars met een ingericht TV Newsdesk decor. Het decor beschikt over een achtergrond met Amsterdam en de Amstel.

Webinar Studio Amsterdam Oost

Webinar Studio Leeuwarden

In hartje Leeuwarden is deze studio een prachtig bereikbare locatie voor Noord-Nederland. Deze locatie beschikt over een grote studioruimte met veel mogelijkheden. De uitstraling is zowel non-profit / corporate als huiselijk in diverse settings.

Webinar Studio Leeuwarden

Pop-up Studio locaties

Vanuit onze pop-up studio’s kunnen we op diverse locaties een webinar of hybride event verzorgen. Per keer bekijken we welke setting gewenst is en zorgen we voor een setting die precies past bij wat gewenst is. De pop-up studio’s zijn flexibele locaties waar we onze jarenlange ervaring gebruiken om elke uitzending een professionele studio op maat te realiseren. Anders dan bij een webinar op locatie is alles tot in de puntjes verzorgd en is het mogelijk om als opdrachtgever alleen over de inhoud na te denken.

Webinar Studio Amsterdam Zuidas

Webinar Studio Almere

Webinar Studio Apeldoorn

Webinar Studio Assen

Webinar Studio Hoorn

Webinar Studio Leiden Bio Science Park

Webinar Studio Utrecht A12/Europalaan

Webinar Studio Utrecht CS

Webinar Studio Zwolle

Binnenkort meer


We zijn op dit moment hard bezig het aantal locaties uit te breiden, maar we kunnen in de tussentijd natuurlijk ook bij u op locatie langs komen. Of wellicht zouden we zelfs een in-house-studio voor u kunnen bouwen.

Mobiele Webinar Studio