Webinar Studio Amsterdam Oost

In onze Webinar Studio Amsterdam Oost zijn alle faciliteiten aanwezig om uw webinar een professionele uitstraling te geven. De studio beschikt over een vast decor en belichting op televisiekwaliteit. Daarnaast zijn er mogelijkheden om vanaf het panoramadak of in de studio een uitzending te maken met Amsterdam of de Amstel als achtergrond.
In het voortraject ontvangt elke klant ondersteuning bij marketing en communicatie van het webinar. Tevens kunnen wij in deze studio een mediatraining door televisieprofessionals verzorgen.

Mogelijkheden

Deze studio is breed inzetbaar voor het opnemen van live talkshows, webinars en e-learning video’s. Er zijn diverse andere ruimtes en het panoramadak beschikbaar om als studioruimte of redactieruimte te dienen.

Eén van de achtergronden in het decor is de skyline van Amsterdam, de Amstel. In het decor is een televisiescherm verwerkt dat gebruikt kan worden om een logo, PowerPoint presentatie of video te tonen. Daarnaast is het mogelijk dingen aan te wijzen op het scherm. Deze beelden kunnen ook volledig scherm vertoond worden in het webinar.

Onderdeel van het decor is een ovale tafel die zowel staand als zittend ingezet kan worden.

Faciliteiten

  • De meest moderne studiotechniek
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto Parkeren onder of naast het pand
  • Handige tablet voor binnenkomende vragen
  • Ondersteuning en bediening door ervaren crew
  • Glasvezel internetverbinding met WiFi hotspots

Net als onze andere studio’s beschikt deze studio over de laatste techniek om meerdere camera’s te gebruiken en vooraf opgenomen video’s, leaders, bumpers en titels af te spelen. Er is een glasvezelverbinding met WiFi hotspots en een ruimte om het webinar voor te bereiden.

Neem nu contact op

Bereikbaarheid

De studio is goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto vanaf zowel het centrum als de ring van Amsterdam. Vanaf treinstation Amsterdam Muiderpoort is het enkele minuten lopen. Met de auto neemt u vanaf de ring afslag S114 door de Piet Heintunnel en dan linksaf. Parkeren is onder of naast het pand mogelijk.

Webinar Studio Amsterdam Oost is een samenwerking van GEOCAST media en CorpTV.

Scroll naar boven