Livestream van Discovery Day vanuit Amsterdam

Eind april hebben we vanuit het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam de livestream verzorgd voor de Discovery Day. Bedrijven en experts van over de hele wereld vertelden over nieuwe grondstofontdekkingen en de groeiende vraag naar batterijmetalen.
Aan het einde van de middag werd de Discovery Award uitgereikt aan het Australische De Grey Mining Ltd voor hun “world class deposit”. Omdat zij niet aanwezig konden zijn in Amsterdam was op een eerder moment al de uitreiking opgenomen via een videoverbinding met Australië.
In opdracht van Commodity Discovery Fund verzorgen wij opnamen van alle presentaties, een livestream, de videoverbindingen met Australië en interviews met de sprekers.

De volledige livestream is te bekijken via de website van het Commodity Discovery Fund.

Scroll naar boven