Ultra Compacte 12G-SDI flightpack regieset

Bij GEOCAST media verzorgen we kleine en grote producties vanuit onze studiolocaties, maar ook op locatie in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor hebben we een compacte video regieset ontworpen. De regieset is klein van formaat waardoor deze samen met licht, microfoons, (kleine) camera’s en een geluidstafel mee past in een personenauto.
We hoeven niet in te leveren op beeldkwaliteit, want de Television Studio Pro 4K videomixer kan met 12G-SDI signalen in Ultra HD tussen de beelden wisselen. In de set zit een encoder ingebouwd om te kunnen streamen naar Facebook, YouTube, Jet-Stream of ons eigen platform GEOCAST.live.
Met een ingebouwde instart- en titelmachine kunnen we video’s, muziek en vormgeving zoals naamtitels, leader en bumpers afspelen.


Achterop zijn aansluitingen voor tenminste 5 camera’s, een laptop met bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie en geluid afkomstig van de microfoons.
De ‘finishing touch’ is verzorgd door HD System Support. Dankzij de vele jaren ervaring van Henk Dijkstra is de set gebouwd volgens de standaarden die gebruikelijk zijn voor televisieproducties en is alles zeer netjes ingebouwd en afgewerkt.
Meer (technische) informatie is te vinden op https://geocast.nl/compacte-videoregie-atem-television-studio-pro-4k/

Scroll naar boven