Lynx beleggersdebat 2023

We zijn het jaar goed begonnen met de livestream van het LYNX Beleggen beleggersdebat 2023 vanuit het BIMHUIS te Amsterdam. Al voor het 12e jaar op rij zonden we het debat uit op de website van Lynx, deze keer met 6 camera’s, 11 microfoons, autocue, visagie, en de uitgebreide 2ME videoregieset.


8 beleggingsexperts uit de Benelux gingen aan de hand van stellingen en tips met elkaar in debat over aandelen, maar ook gaven zij hun analyse over actuele thema’s en hun invloed op de aandelenmarkt. De laatste jaren trekt het debat meer dan 10.000 kijkers uit binnen- en buitenland die benieuwd zijn welke aandelen dit jaar het beste gaan presteren.
Na het debat krijgen de experts een uitnodiging om in de eigen studio van Lynx een Masterclass te geven waarbij er tijd is om verder de diepte in te gaan en hun strategie toe te lichten.

Het volledige debat is terug te kijken via de website van Lynx: https://www.lynx.nl/beurs/masterclass-beleggen/beleggersdebat/

Scroll naar boven