livestream bruiloft

Bij een bruiloft of trouwceremonie kan niet altijd iedereen aanwezig zijn. Familie of goede vrienden zitten in het buitenland of zijn niet in staat langs te komen vanwege een slechte gezondheid.
Hoe mooi zou het zijn als Oma op een tablet alles gewoon mee kan kijken? Dankzij een livestream kan het huwelijk live uitgezonden worden. Het bruidspaar ontvangt vooraf een code, alleen degene die een code heeft gekregen kan mee kijken. GEOCAST media heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het uitzenden van een livestream bruiloft.

Werkwijze livestream bruiloft

Camera gebruikt bij livestream bruiloft

Voor een goede livestream zonder stotteren is op de trouwlocatie een goede internetverbinding nodig. Iedereen die aan het woord komt heeft een microfoon nodig om goed verstaanbaar te zijn. Door één of meerdere professionele camera’s te gebruiken kan alles mooi in beeld gebracht worden.
Na afloop zijn de beelden in hoge kwaliteit beschikbaar en kunnen we dit toesturen.
Wij zorgen ervoor dat we de beste apparatuur hiervoor mee nemen. Vooraf zullen we bekijken of er een geschikte internetverbinding is en als dat niet zo is dan nemen we een mobiele internetverbinding mee.
Onze ervaring met het wekelijks verzorgen van livestreams komt dan mooi van pas!

Aanpak

  1. In overleg worden de wensen vastgesteld.
  2. Tijdens een locatie onderzoek worden technische knelpunten aangepakt.
  3. U ontvangt de link waar de beelden rechtstreeks te volgen zijn.
  4. Onze apparatuur wordt ruim van tevoren opgesteld en getest.
  5. De bruiloft of huwelijksvoltrekking is met 1 of meerdere camera’s live via internet te volgen.
  6. Achteraf is een HD opname beschikbaar.

Mogelijkheden

  • Een in de buurt gelegen ruimte kan via de live verbinding voor extra capaciteit zorgen.
  • De camerabeelden kunnen ook live (uitvergroot) geprojecteerd worden. Hierdoor kunnen grote groepen mensen de plechtigheid goed volgen.

Neem direct contact op

Trouwlocaties

Wij faciliteren ook een aantal trouwlocaties met een vaste livestream installatie. Neem voor meer informatie contact op.