Leeuwarden staat op voor Radio 538 WarChild

Vanaf 25 maart zal Radio 538 een week lang in het teken staan van WarChild. Tijdens deze week zal Radio 538 afwisselend radio maken vanaf diverse locaties in Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlogsgebieden. Op zondag 27 maart van 06:00 tot 10:00 zal de uitzending live vanuit het WTC Expo uitgezonden worden. DJ’s Edwin Evers, Tim Klijn en sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen zullen dan een groots ontbijt begeleiden met hun radioshow. 

Op dinsdag 22 maart en woensdag 23 maart zal tijdens de bedrijvencontactdagen de actie Leeuwarden voor WarChild een extra impuls krijgen op de beursvloer. Via diverse sociale media zullen berichten en videoboodschappen verspreid worden om deze actie te ondersteunen. GEOCAST media levert hiervoor ondersteuning aan Marketing Leeuwarden.

Kijk voor meer informatie op LeeuwardenVoorWarChild.nl

Scroll naar boven