De beste Webinar Studio’s in Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste Webinar Studio in Amsterdam? Hier is een overzicht van enkele van de beste webinar studio’s in de stad, elk met unieke eigenschappen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

1. Webinar Studio Amsterdam Noord

Beschrijving: Webinar Studio Amsterdam Noord is een veelzijdige locatie die geschikt is voor het opnemen van kleinere webinars, workshops en hybride evenementen. Deze moderne studio met veel daglicht bevindt zich in het bruisende Amsterdam-Noord en biedt een prachtig uitzicht op het IJ.

Unieke eigenschappen:

 • Flexibel voor diverse evenementen, van klein tot hybride.
 • Prachtig uitzicht op het IJ en het centraal station van Amsterdam.
 • Naadloze overgang van online naar borrelruimte bij hybride evenementen.

Met zijn eigentijdse uitstraling en panoramische uitzicht biedt Webinar Studio Amsterdam Noord een inspirerende omgeving voor het organiseren van webinars en hybride evenementen. Of je nu een kleine bijeenkomst plant of groots wilt uitpakken, deze studio heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagd online evenement.

2. Webinar Studio Amsterdam Oost

Beschrijving: Webinar Studio Amsterdam Oost biedt een professionele setting voor het opnemen van webinars met 2 tot 3 personen en e-learning video’s. Gelegen in het oostelijk havengebied van Amsterdam, heeft deze studio een vast modern decor met de skyline van Amsterdam en de Amstel als achtergrond.

Unieke eigenschappen:

 • Breed inzetbaar voor webinars en e-learning video’s.
 • Mogelijkheid om logo’s, presentaties en video’s te tonen op een tv-scherm.
 • Ovale tafel voor zowel staand als zittend gebruik.

Webinar Studio Amsterdam Oost is veelzijdig en geschikt voor webinars, e-learning video’s, en presentaties. Het moderne decor met de Amsterdamse skyline als achtergrond voegt een professioneel tintje toe aan je uitzendingen. Deze studio biedt flexibiliteit en functionaliteit voor diverse opname mogelijkheden.

3. Webinar Studio Amsterdam Zuidas

Beschrijving: Webinar Studio Amsterdam Zuidas is geschikt voor zowel kleine als grote webinars en talkshows. Deze studio biedt een schitterend uitzicht over de stad, met de mogelijkheid om het IJ en het centraal station van Amsterdam op de achtergrond te tonen.

Unieke eigenschappen:

 • Flexibel voor kleine en grote evenementen.
 • Adembenemend uitzicht op Amsterdam.
 • Mogelijkheid voor hybride evenementen met publiek en livestream.

Webinar Studio Amsterdam Zuidas is de perfecte keuze voor zowel kleine webinars als grotere talkshows en hybride evenementen. Met een adembenemend uitzicht over Amsterdam en de mogelijkheid voor hybride evenementen met publiek, biedt deze studio een inspirerende omgeving voor jouw online uitzendingen op de Zuidas te Amsterdam.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?
Neem contact op en we kijken welke webinar studio locatie het beste past bij je wensen.

4. Webinar Studio de Plantage Amsterdam

Beschrijving: Webinar Studio de Plantage Amsterdam is de ideale plek voor het opnemen van zowel kleine presentaties als grotere talkshows en kleine hybride evenementen. Gelegen in Amsterdam Oost, biedt deze studio een ontspannen en professionele uitstraling.

Unieke eigenschappen:

 • Flexibel voor diverse evenementen.
 • Historische en klassieke ambiance.
 • Nabijheid van het Vondelpark voor een ontspannen sfeer.

Webinar Studio de Plantage Amsterdam is een veelzijdige locatie voor webinars, presentaties, talkshows, en hybride evenementen. Interessant om te vermelden is dat de Plantagebuurt in Amsterdam, vlakbij Artis, bekend staat als een opnamelocatie waar veel live televisieprogramma’s worden opgenomen. Deze buurt heeft een rijke geschiedenis als setting voor diverse uitzendingen.

5. Webinar Studio Vondelpark Amsterdam

Beschrijving: Webinar Studio Vondelpark is perfect voor het opnemen van kleinere webinars, talkshows en diepgaande gesprekken in een ontspannen sfeer. De studio bevindt zich in de Vondelbuurt in Amsterdam Zuid en heeft een klassieke uitstraling.

Unieke eigenschappen:

 • Ideaal voor (avond)talkshows en diepgaande gesprekken.
 • Nabijheid van het Vondelpark voor een ontspannen sfeer.
 • In-house catering en mogelijkheid tot een borrel na afloop.

Webinar Studio Vondelpark Amsterdam is jouw keuze voor (avond)talkshows, diepgaande gesprekken, en ontspannen webinars in Amsterdam Oud-Zuid. De studio straalt een moderne uitstraling uit en biedt een aangrenzende ruimte voor catering en een afsluitend drankje. De nabijheid van het Vondelpark zorgt voor een ontspannen sfeer midden in de stad.

6. Webinar Studio Westerpark Amsterdam

Webinar Studio Westerpark Amsterdam

Beschrijving: Webinar Studio Westerpark Amsterdam is geschikt voor zowel kleine als grotere webinars, hybride evenementen en biedt de mogelijkheid om binnen- en buitenactiviteiten te combineren. De studio heeft een industriële en historische uitstraling.

Unieke eigenschappen:

 • Geschikt voor hybride evenementen en buitenactiviteiten.
 • Industriële en historische ambiance.
 • Historische opnamelocatie in de buurt van het Vondelpark.

Webinar Studio Westerpark Amsterdam biedt de perfecte combinatie van binnen- en buitenruimte, ideaal voor zowel kleine als grotere hybride evenementen. De industriële en historische sfeer voegt karakter toe aan je uitzendingen, en de nabijheid van het Vondelpark geeft je evenement een ontspannen en groene twist.

Conclusie

Kies de webinar studio in Amsterdam die het beste past bij jouw specifieke behoeften, of je nu op zoek bent naar een modern decor met een prachtig uitzicht of een veelzijdige ruimte voor webinars en e-learning video’s. Deze studio’s bieden de perfecte omgeving om indrukwekkende online evenementen te organiseren.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven