Een nieuw jaar vol kansen

Allereerst wensen we u een fantastisch 2023 toe! Het jaar is voor ons alweer begonnen en de eerste opdrachten zijn gepland en/of afgerond.

Fysiek en online, de nieuwe trend

De afgelopen twee tot drie jaar hebben bedrijven in bewust doen focussen op het gebruik van online communicatie. Het zorgde voor een stroomversnelling omtrent inzet van webinars en livestreams. Het was op dat moment een ontwikkeling die ook nieuwe inzichten bood.

In het laatste kwartaal en nu het nieuwe jaar zien we een trendverschuiving ontstaan. We zien dat veel van onze klanten online communicatie een vaster onderdeel maken van hun communicatiestrategie. Hierbij wordt er meer en meer ook gebruik gemaakt van het beste van beide werelden zoals bijvoorbeeld een Hybride evenement.

In het nieuwe jaar een hybride event?

Een hybride event combineert het ‘live’ samenzijn met de mogelijkheden van online. Hierdoor ontstaan veel maatwerk mogelijkheden. Via de schermen kan uw visuele content getoond worden of alles wat nodig is binnen de productie. Of dit nu een poll is of een quiz, zo ziet u de reacties letterlijk live binnenkomen. De opnames zijn daarnaast de ideale basis voor content om te gebruiken op social media of uw eigen kanalen. We kunnen ze voor u bewerken en opknippen zodat u ze direct kunt gebruiken, of u kunt natuurlijk de gehele opname delen via uw eigen kanalen.

Een livestream met publiek vanuit Amsterdam

Deze en andere vormen zorgen voor een succesvolle mix van communicatie die daarnaast op diverse manieren inzetbaar is zodat uw boodschap blijft hangen of terug te kijken is wanneer nodig!

Meer informatie en advies

GEOCAST media is ruim 12,5 jaar specialist. We verzorgen professionele livestreams en webcasts waarbij we onze klanten helpen iedere productie tot een succes te maken.

Contact met ons opnemen

Scroll naar boven