Live AI ondertiteling voor events, livestreams en webinars

Bij GEOCAST media bieden we een innovatieve oplossing voor live AI ondertiteling, ideaal voor hybride evenementen, livestreams en webinars. Onze technologie ondersteunt ondertiteling in maar liefst 100 talen en werkt volledig lokaal op een krachtige machine. Dit zorgt voor razendsnelle en nauwkeurige ondertiteling, zelfs zonder internetverbinding. Perfect voor vertrouwelijke of interne bijeenkomsten.

Live AI ondertiteling

Onze live AI ondertiteling maakt evenementen en livestreams toegankelijker voor mensen met gehoorproblemen en biedt de mogelijkheid om presentaties in verschillende talen te volgen. Dit verhoogt de inclusiviteit en het bereik van uw evenement.

Toepassingen live AI ondertiteling

De toepassingen van onze live AI ondertiteling zijn veelzijdig. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, onderwijsinstellingen, medische seminars of internationale bijeenkomsten, onze technologie zorgt ervoor dat uw boodschap helder en toegankelijk blijft. Ook voor hybride evenementen, waar zowel fysieke als online deelnemers aanwezig zijn, biedt onze oplossing een naadloze ervaring.
De VRT heeft onlangs Live AI technologie gebruikt om live sportwedstrijden te ondertitelen om daarmee sporten toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden.

Hoe werkt onze oplossing voor Live AI ondertiteling?

Onze live AI ondertitels worden gegenereerd door een krachtige computer die we aansluiten op uw geluids- of videoapparatuur. Met behulp van een lokale AI bibliotheek voor spraakherkenning wordt gesproken tekst direct omgezet naar ondertiteling. Deze ondertiteling kan live worden weergegeven op een videosignaal, dat op een scherm in de zaal kan worden vertoond of aan een livestream kan worden toegevoegd.

Live AI ondertiteling met een krachtige GPU in de computer

Live AI ondertiteling voor AV bedrijven

Voor AV-bedrijven bieden we de mogelijkheid om signalen aan te leveren via XLR audio, SDI of NDI videosignalen. De live ondertiteling kan vervolgens als video of alpha (key/fill) signaal worden teruggestuurd, waardoor deze eenvoudig kan worden geïntegreerd in een geschakelde opname via een downstreamkeyer op een videomixer.

Live AI ondertiteling toevoegen aan een livestream

Bij GEOCAST media leveren we niet alleen de technologie, maar ook ervaren technici die zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Vertaling naar 100 Talen

Een van de unieke voordelen van onze live AI ondertiteling is de mogelijkheid om gesproken tekst direct te vertalen naar een van de 100 ondersteunde talen. Dit betekent dat uw evenement of presentatie niet alleen toegankelijk is voor een lokaal publiek, maar ook voor een internationaal publiek. Of het nu gaat om Engels, Spaans, Cantonees of een andere taal, onze technologie zorgt ervoor dat uw boodschap helder en nauwkeurig wordt overgebracht, ongeacht de taalbarrière.

Neem nu contact op!

Wilt u meer weten over onze live AI ondertiteling? Neem dan contact op met GEOCAST media via het onderstaande formulier. Wij staan klaar om u te helpen!

Scroll naar boven