Ter preventie van besmettingsgevaar i.v.m. het coronavirus voeren we per direct een extra streng beleid in voor onze Webinar Studio in Leeuwarden. Met 10 maatregelen, zoals bijvoorbeeld alleen tafelmicrofoons gebruiken, 1,5 meter afstand houden, maximaal 3 personen in 1 ruimte en regelmatig schoonmaken, willen we het zowel voor onze klanten, gasten als crew veilig houden. Ook denken we mee met onze klanten door bijvoorbeeld de mogelijkheid te bieden om via Skype te presenteren en in gesprek te gaan met presentatoren in de studio. Via een live videoverbinding kunnen we ook vanuit andere locaties live beelden tonen of om een toelichting vragen. Naast de studioruimte is er elders in Crystalic Business Park Leeuwarden ook gelegenheid om grotere productpresentaties te geven.

Neem voor meer informatie contact op.